BONUS OB NAKUPU IZDELKA

Ob nakupu za večino izdelkov prejmete bonus, vrednost je podana ob izdelku. Iz povsem tehničnih razlogov lahko omogočimo nakup z bonusom le registriranim (prijavljenim) kupcem.

Bonusi, ki ste jih pridobili z nakupom se avtomatično upoštevajo pri naslednjem nakupu. Posamezni bonus ima veljavnost 60 dni od dneva pridobitve. Pred njegovim iztekom boste prejeli nekaj elektronskih opomnikov o izteku, po izteku bonus zastara.

Bonus bo upoštevan pri nakupu kateregakoli izdelka iz naše spletne ponudbe, vendar mora biti vrednost nakupa trikrat višja od vrednosti bonusov. Primer: pri nakupu v vrednosti 9€ bodo upoštevani 3 bonusi v vrednosti 1€.

Če pri nakupu ne porabite vseh pridobljenih bonusov, se preostali prenesejo na naslednji nakup. Vedno, kadar se prijavite v trgovino lahko preverite število in veljavnost bonusov. 

Bonuse ni možno zamenjati za gotovino, podariti oz. prenesti na drugo osebo in so izključno v elektronski obliki ter uporabljivi v spletni trgovini. Bonusi se upoštevajo kot popust.

V kolikor imate dodatna vprašanja nam jih pošljite na naš email: info@nni.si

Klikni za vrnitev na izdelek.