Naravni korektor

Naravni korektor

Zakaj je izbira naravnega korektorja najboljša izbira?

Korektor je naš najboljši prijatelj, kadar želimo prekriti pomanjkljivosti na koži, kot so temni kolobarji okrog oči, rdečica in druge nepravilnosti. Najboljša izbira je uporaba naravnega korektorja, ki vsebuje ekološke sestavine in je nežen do kože.

Kemikalije v korektorjih in ličilih nasploh lahko dražijo našo kožo, negativno vplivajo na naše zdravje in na okolje. Izberite naravne korektorje, ki niso testirani na živalih, izberite naravne veganske izdelke. Kar ni dobro za živali in okolje, vsekakor ni dobro niti za vašo kožo.

Naravni korektor blagovne znamke Green People učinkovito prekrije rdečico, madeže, lise, temne kolobarje okrog oči in ostale nepravilnosti. Vsebuje karitejevo maslo, arganovo olje, olje jojobe , babasu olje, vitamin E in cinkov oksid. Primeren je za vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo okrog oči, kožo nagnjeno k aknam, ekcemom in luskavici.

Multi aktiven certificiran naravni korektor Green People je narejen brez parabenov, petrokemikalij (silikoni, mineralna olja), smukca, alkohola, propilen glikola, PEG, umetnih barvil in dišav.

Kako uporabljamo naravni korektor?

Tehnike uporabe ne glede na vrsto korektorjev so vedno iste. V kolikor imate suho kožo, še posebej na predelu okrog oči je najbolje pred nanos korektorja na kožo nanesete vlažilno kremo, počakate, da se ta vpije in šele nato nanesete naraven korektor.

Korektor lahko nanašate s čistim prstom, čopičem ali gobico. Pri nanosu bodite pozorni, da se barva korektorja zlije z barvo podlage in ni vidnih linij. Korektor nikoli ne nanašajte pred nanosom podlage! V kolikor nanašate korektor v prahu, lahko pred tem uporabite tudi korektor v stiku ali svinčniku in nato nanesete izbrano podlago.

Če želite s korektorjem posvetliti določen predel in želite ustvariti matiran videz vam ni potrebno nanesti zaključnega pudra v prahu. Lahko pa preizkušate razne kombinacije in tako ugotovite glede na vaš tip kože kaj vam najbolj ustreza.

Če imate večje kožne madeže, nepravilnosti, boste potrebovali korektor namenjen za prekrivanje le teh. Zelo učinkoviti so naravni mineralni korektorji v prahu blagovne znamke Mineralissima, ki so primerni tudi za zelo občutljivo kožo, kožo nagnjeno k ekcemom, rdečici. Pomembno je, da se korektor zlije z izbrano podlago in se ustvari enoten ton, naraven videz.

Pri uporabi korektorja na predelu pod očmi, poskusite uporabiti matiran zaključni puder (npr. Highlighter), ki odbija svetlobo in predele zasenči. Imejte v mislih, da zaključni puder kot je recimo Highlighter ni vedno ustrezna izbira pri zreli koži, saj poudari linije in gubice. Veliko boljša izbira je sijoč zaključni puder, ki gubice uspešno skrije.

Proizvajalec naravne kozmetike Green People ponuja naravna korektorja za vsak tip kože, za posebno težavno kožo (najstniško) pa so ustvarili korektor za prekrivanje nepravilnosti, ki je hkrati tudi odstranjevalec le teh, saj s svojim učinkovanjem deluje antiseptično.

10 nasvetov za nanos korektorja, ki bi jih morale poznati vse ženske:

  1. Če uporabljate podlago, najprej nanesite njo in šele nato korektor. Ko boste nanesli podlago boste ugotovili, da vam ni potrebno uporabiti toliko korektorja, prav tako ob nanosu korektorja pred nanosom podlage njegov učinek lahko izničite in ga boste morale nanesti ponovno.
  2. Najbolj učinkovito prekrijete podočnjake, če korektor nanesete v obliki trikotnika ( pod oko nanesite korektor v obliki narobe obrnjenega trikotnika). Takšen nanos korektorja bo prekril temne kolobarje okoli oči, hkrati pa bo ustvaril videz, kot da je vaš obraz povzdignjen.
  3. Za dolgotrajnejšo obstojnost senčil za oči, pred nanosom le teh najprej na veke nanesite korektor. Izbrano senčilo za oči se ne bo gubalo in bo veliko bolj obstojno.
  4. V kolikor imate težavno kožo z mozolji in aknami, najbolje, da nanje najprej nanesete zelen korektor www.vsenaravno.si/si/-i5602.shtml , šele nato predel prekrijte s korekorjem, ki se ujema s tonom vaše kože. Zelen korektor – naraven mineralen korektor v prahu Mint, nanesite direktno na mozolj in ne na kožo okrog mozolja. Lahko uporabite čopič ali vatirano palčko. Nato nanesite korektor, ki bo težaven predel zamaskiral še bolj in ustvaril enakomeren ten. Za končen videz nanesite še zaključen puder v prahu www.vsenaravno.si/si/- g936.shtml .
  5. V primeru, da želite prekriti mozolj na prsih, dekolteju ali na hrbtu, je učinek najboljši, če uporabite tekoči korektor, ki se popolnoma ujema s tonom vaše kože, nato pa nanesete še zaključen puder v prahu. Zaključni puder v prahu bo povečal obstojnost korektorja.
  6. Po pestri noči ali ko ste videti nenaspani , vam je uporaba korektorja lahko v veliko pomoč. Uporabite korektor malce svetlejše barve od vaše polti in ga nanesite na sredino vek, na notranji kotiček očes in pod obrvmi, zabrišite in rezultat je tu. Vaše oči bodo takoj videti sveže.
  7. Prekrijte zabuhlost oči z mešanico vlažilne kreme, korektorja in zaključnega pudra. Na hrbtni strani roke nanesite vse tri sestavine jih zmešajte in mešanico nanesite pod očmi, na ličnice in na čelo.
  8. Za bolj popoln videz »mačjih oči« okrog linije, ki ste jo naredili z eyeliner-jem nanesite korektor ( najbolj učinkovit je korektor v svinčniku). Tako boste prekrili majhne nepravilnosti eyeliner-ja in naredili črto na videz perfektno.
  9. Za popoln videz vaše šminke ali lipgloss-a, da preprečite uhajanje barve rdečila izven ustnic , ustnice obrobite s čopičem na katerega nanesite korektor. Presenečeni boste kako popolni bodo robovi vaših ustnic.
  10. Če želite ustvariti na videz bolj polne ustnice, to storite tako, da na sprednji del ustnic nanesete korektor , ga malce zabrišete z prsti in nato nanesete nežen bež odtenek lipgloss-a.