> > > Maska z encimi za intenzivno nego obraza
DRB2
Cena: 13,50 €
Naročam število izdelkov:
Izdelek je na zalogi.

Maska z encimi za intenzivno nego obraza

Gel z morskimi ecimi ohranja kožne celice, optimizira njihovo delovanje, povečuje krvni obtok, spodbuja kožno regeneracijo, pospešuje delovanje njenega obrambnega in regeneracijskega mehanizma ter ji nudi potrebno vlažnost.

Formula dr. Bragija je resnično aktivna. Gel z encimi preoblikuje gube in linije ter pomladi utrujeno kožo. Delovanje encimov v harmoniji s kožo okrepi naravne procese obnavljanja, to pa privede do vidno pozitivnih sprememb na koži.

Encimi dr. Bragija ne povzročajo avtoimunih reakcij, prav nasprotno, jih celo zavirajo. Izdelki delujejo protivnetno, pomirjajoče in zmanjšujejo draženje. So povsem varni za uporabo pri otrocih in nosečnicah ter zelo primerni tudi za občutljive predele okrog oči.

Unikatna, koncentrirana formula z morskim encimom v obliki sproščujoče maske. Naravne blagodejne lastnosti učinkovito pripomorejo k zmanjšanju rdečice, izenačijo ton kože, jo poživijo, ji povrnejo vitalnost ter jo izdatno navlažijo. Koža bo po uporabi gladka, mehka in izredno sijoča, encimi pa jo bodo aktivno pomlajevali in ji zagotovili zdrav videz.

Navodila za uporabo:
Za popolno nego z morskimi encimi masko nanesite na očiščeno kožo enkrat do dvakrat tedensko. S pomočjo prstov z njo najprej namažite predel okoli oči, nato pa jo pazljivo razporedite še po ostalem obrazu. Pri tem naj se tesno prilega koži. Na obrazu jo pustite delovati 10–15 minut.

Za zagotovitev nadaljnega encimskega delovanja s krpico razmažite gel po koži obraza in pustite, da se posuši.

Maska uporabite tudi tedaj, ko želite utrujeni koži hitro povrniti zdrav sijaj.

Primerno za:
Vsak tip kože, tudi občutljivo, kajti encimi vidno oživijo kožo vseh starosti.

Količina:
16 ml

Preberite:
Terapevtska nega kože.

Prejšnji izdelek
Naslednji izdelek
DOBRO JE VEDETI
Telefonsko naročilo
tel: 01 528 0333
100% varen nakup
z vami že osem let
Odstop od nakupa
velja 14 dni
Brezplačno dostavimo
pri nakupu nad 29 €
Povrnemo del zneska
bonus ob nakupu

Maska z encimi za intenzivno nego obraza

Skupna ocena: 4  št. glasov: 31
Spremljajte nas v storitvi Google+