Vse česar niste vedeli o nanodelcih

Make up po korakih

Nasveti za popolen videz

Pravilno nanesen make up vas lahko popolnoma preobrazi in poudari vašo lepoto. Da bi dosegli želen rezultat je pomembno, da poznate kako make up nanašamo, v kakšnem zaporedju. Za lažje razumevanje v nadaljevanju sledite svojemu popolnemu make up-u po korakih.

Veliko žensk išče nasvete in tehnike ustvarjanje popolnega make up-a, s katerim želijo doseči naraven iskriv videz, ne da bi pri tem bil make up videti kot debela plast na obrazu. Pomembno je, da ugotovite, kaj ustreza vaši koži, vašemu tenu in kdaj se v svoji koži počutite najbolje. Nanašanje make up-a ni nobena znanost in nič ni narobe, če ne poznate vseh trikov.

Cilj članka so napotki za make up, ki ga boste nosile tekom dneva in make up s katerim boste blestele ob posebnih priložnostih. Prvi in zelo pomemben korak je, da pri nanosu uporabite kvalitetne aplikatorje, čopiče in naravna ličila.

Ni vam potrebno slediti prav vsem navedenim korakom. Uporabite tiste za katere menite, da vam bodo v pomoč pri ustvarjanju vašega popolnega videza.

1. KORAK – pripravite vaš obraz

Pred nanos ličil obraz temeljito umijte in osvežite, pri tem lahko uporabite Naravno čistilno peno Green People (www.vsenaravno.si/si/-i5391.shtml ), ki je primerna za vsak tip kože, tudi za občutljivo kožo. Na umit obraz nanesite vlažilno, hranljivo kremo, uporabite lahko Vitaminsko 24h vlažilno kremo Green People( www.vsenaravno.si/si/-i5395.shtml ). Kremo nanesite tudi na predel vratu in dekolteja.

Naslednji korak je nanos dolgo obstojne podlage, za kar vam predlagamo 100% naravno mineralno podlago Mineralissima v odtenku vašega tona kože. Za lažji in učinkovit nanos uporabite kabuki čopič. V kolikor ste navajeni na tekoč puder, lahko mineralen prah zmešate z vlažilno kremo in dobili boste tekoči puder.

2. KORAK – ustvarite popolno osnovo

Vedno najprej nanesite podlago in se šele nato lotite prekriti nepravilnosti. Prekrivanje bo tako veliko lažje in prekritost boljša. Predlagamo naravne mineralne korektorje Mineralissima. S korektorjem učinkovito prekrijte vse nepravilnosti na koži, uporabite ga lahko tudi za prekritje temnejših peg in temnih kolobarjev okoli oči.

Nato uporabite naraven mineralen puder v prahu in ga nežno s krožnimi gibi nanesite na obraz. Predlagamo naravne mineralne zaključne pudre Mineralissima..

3. KORAK – obrvi

S krtačko za obrvi jih oblikujte, pri tem si lahko pomagate z voskom. Za definicijo obrvi uporabite svinčnik za obrvi, ki naj bo enake barve kot so vaše obrvi. Barva svinčnika za obrvi ne sme biti svetlejša, niti temnejša. S krtačko za obrvi nanje nanesite puder za obrvi, ki naj bo v naravni barvi vaših obrvi. Na koncu za popoln izgled s prsti pod obrvmi nanesite naravni mineralni zaključni puder Sheer Gold Highlighter. Obrvi vedno krtačite v smeri »navzgor«.

4. KORAK – ličenje oči

Ne obremenjujte se z nanosom ličil za oči, počasi korak za korakom sledite nanosu in videli boste, da je precej enostavno. Najprej na oči, veke nanesite enoten odtenek senčila, temeljno osnovo, ki jo lahko nanesete z čopičem ali kar s blazinicami prstov. Nanašajte od notranjega kotička proti zunanjem delu.

Na zunanji kotiček, v gubo očesa, s čopičem nanesite temnejši odtenek naravnega mineralnega senčila za oči. Oči bodo tako bolj izrazite. Od izbranega odtenka je odvisno kako izrazit videz boste dosegli. Temnejši in svetlejši odtenek senčila naj se na vekah lepo prelivata in dopolnjujeta. Temnejši odtenek senčila lahko nanesete tudi na rob spodnjih trepalnic.

Z kontur čopičem nanesite svetlejšo senco na zunanji kot zgornje linije trepalnic. Uporabljajte enako svetlo senčilo kot je na notranjem kotičku očesa.

Predlagamo uporabo naravnih mineralnih senčil Mineralissima (www.vsenaravno.si/si/-g931.shtml ). Uporabite eyeliner, svinčnik, tekoč ali v gelu in obrobite zgornje trepalnice. Za daljšo obstojnost uporabite vodoodpornega.

Na koncu trepalnice zavihajte navzgor in nanje nanesite izbrano maskaro. Oči bodo veliko izrazitejše in definitivno bolj opazne. Predlagamo uporabo naravne maskare črne barve Green People.

5. KORAK – ustnice

Ustnice naj bodo pred nanosom ličil čiste in navlažene. Predlagamo, da nanje nanesete nerafinirano karitejevo maslo Assior.

Za lepo linijo, obliko, ustnice obrobite v njihovi naravni barvi ( namig: naraven mineralen puder, ki ste ga uporabili za podlago dodajte karitejevemu maslu in s čopičem z njim obrobite ustnice).

S čopičem za ustnice nato nanje nanesite želen barvni odtenek (namig: rdečilo za lica dodajte v karitejevo maslo in nanesite ju na ustnice).

Na koncu nanesite lipgloss in ustnice bodo sijoče in polnejše. Izbirate lahko med 100% naravnimi odtenki lipglossov Mineralissima.

6. KORAK – ličnice

Najbolje, da ličnice naličite zatem ko ste naličili oči in ustnice. Ličnice boste tako lažje naličile, prilagodile intenzivnost le teh. Seveda je jakost ličil na ličnicah odvisna od vaših želja, koliko jih želite poudariti. Naraven mineralen bronzer v želenem odtenku najprej nanesite na čelo ( nad obrvmi), na vrh nosu, na ličnice in brado. Predlagamo vam uporabo naravnih mineralnih bronzerjev Mineralissima.

Za sijoč in svež videz na koncu na ličnice nanesite še malce naravnega mineralnega zaključnega pudra v prahu, priporočamo naravne mineralne zaključne pudre Mineralissima.

7. KORAK – sprej za dolgotrajnejšo obstojnost

Ko ste naličili celoten obraz, naredili celoten make up, za daljšo in boljšo obstojnost na obraz nanesite sprej za obstojnost ličil, ki bo želen make up ohranil dlje časa.

Naj bo zadnji pogled v ogledalo pred odhodom brezhibna polt, izenačen ten, odprt prodoren pogled in čudovit barvit nasmeh.