Odpravimo strije in brazgotine na naraven način

Karitejevo maslo

Odpravimo strije in brazgotine na naraven način

Brazgotine in strije so zagotovo ene izmed najbolj nezaželenih kožnih nevšečnosti, s katerimi se sooča večina ljudi, posebej žensk.

Brez skrbi, narava ponuja učinkovito rešitev! Karitejevo maslo na popolnoma naraven in preprost način ublaži in odpravlja težave.

Večina žensk dobi strije v času nosečnosti, pri povečanju telesne teže ali pa imajo preprosto genske predispozicije za njihov nastanek.

V kolikor je strije imela vaša mama jih boste najverjetneje imeli tudi vi. Vzrok za nastanek strij pripisujejo slabi elastičnosti kože, teži in višini. Najpogosteje se pojavijo na predelu trebuha, bokov, stegen in prsi.

Akne za seboj pustijo drugačne brazgotine. Pri nekaterih ljudeh nastanejo v času odraščanju, v puberteti, te brazgotine na mladostni koži ponavadi niso velike, medtem ko so brazgotine, posledice aken, pri ljudeh v zreli dobi pogosto precej bolj izrazite in vidne.

Kakorkoli za obe težavi obstaja naravna pomoč oziroma rešitev, ki vam jo ponuja narava. Najbolj učinkovito rešitev najdete v popolnoma naravni sestavini, nerafiniranem organskem karitejevem maslu.

Nerafinirano organsko karitejevo maslo

Karitejevo maslo se za blažitev in odpravljanje strij in brazgotin uporablja že precej časa. Je popolnoma naravna sestavina, ki jo lahko po dostopnih cenah kupite v lekarnah in eko trgovinah.

Pred neposrednim nanosom karitejevo maslo raztopite v dlaneh in ga nežno vmasirajte, vtrite v problematične predele. Postopek izvajajte zjutraj in zvečer vsak dan. Ob redni uporabi bo izboljšanje vidno že po dveh tednih.